Här kan ni sitta och titta och ta en fika! För kyligare tider så kan man även slå på infravärmen. v

Att hyra

Hos oss kan du hyra vår  Ridhus/ Ridbana med  fiberunderlag, samt utebanan på sommaren då det är ledigt. Du kan även hyra vår B-kortslastbil. Det finns Rum och stugor att hyra. Man kan också hyra vår Lounge eller hela anläggningen. Vid intresse kontakta oss för priser och bokning.

Ridbana och ridhus

Du kan lösa ridhuskort och utnyttja vårt fina nyrenoverade ridhus med nytt fiberunderlag, samt utebanan på sommaren då det är ledigt.

  • Helår 2500 kr
  • Jan – Juni 1800 kr
  • Juli – Dec 1800 kr
  • Enstaka gånger 80 kr/ gång

Var noga med att ta upp spillning efter din häst då du ridit, det är för att hålla underlaget så bra som möjligt. Vi sköter underlaget genom att sladda det minst 2 ggr/vecka och vattna det med vår bevattnings-anläggning som sitter i taket. Bevattningen blir då helt jämn. Ni som kommer med transport var snälla och parkera nere på gårdplanen (inte utanför det gröna huset och dens parkering) och var noggranna med att ta upp spillning efter Er häst.

Stallplats

På vår anläggning ska alla känna sig välkomna och trivas oavsett vilken häst man har! Vi har olika alternativ för dig som vill hyra stallplats, allt efter dina behov och önskemål.

Ett alternativ är:

Box i isolerat utestall, hästarna står på rad så dom ser varandra och kan samtidigt titta ut när luckorna är nere. På vintern är det varmt åt hästarna och det finns ett varmt uppställningsrum där man kan göra hästen iordning. Uppvärmd sadelkammare i anslutning där det finns gott om plats för din utrustning och täcken. Tillgång till hage, enskild eller tillsammans med andra. Det ingår spån och torv som strö. Hösilage som grovfoder (som är analyserat) och havre eller kraft som kraftfoder. Vi tar dom flesta fodringarna samt in och utsläpp. Det som vi kräver av dig är en fodring på en vardag kväll samt hjälp med ett ut eller insläpp och en morgon el kvällsfodring på helgen under varje vecka. Du har även tillgång till spolspilta (med varmt vatten), tvättmaskin, ridhus o ridbana (manegeavgift tillkommer) samt väldigt trevligt sällskap:)

Detta alternativ kostar 3000 kr/ mån.

Finns även möjlighet att köpa till skötsel, skrittmaskin, solarium och skrittband.

I stallet finns personal dagligen om det skulle hända er häst något.

För olika alternativ och önskemål kontakta oss.

 

Lounge

En ”lounge” och tillika trevlig festlokal finns att hyra i ridhuset för ett sällskap med bardisk och kafeteria. Rum finns i anslutning om man behöver sova över.

 

Rum med utsikt över ridhuset

Intill ridhuset finns rum att hyra.

Stugor

Det finns  mindre stugor att hyra intill anläggningen.

B-kortslastbil

Vi hyr ut våran B kortstbil för kortare och längre resor. Bilen är en Theault -16 plats för 5 personer. Kameraövervakning på hästarna samt backamera.

Prisex: Dygn/dag 1500 kr,  Helg fre-sön 3000 kr. Inkl 25 mil/dygn Milkostnad utöver är 40 kr/mil. Priserna är ink. moms. exkl. Diesel.

Bilen drar ca 1 liter diesel/ mil och ska alltid lämnas åter med full tank. För mer information kontakta Eva.