Utbildning av häst

Vi tar emot hästar/ponnier efter plats och förfrågan för utbildning. Hästar som behöver vidareutbildas och tävlas ev. kvalas och visas på unghästvisningar eller championat är välkomna. Vi har visar ett flertal hästar på 3-årsvisningar, kvalitetstävlan. Ridit 4 års championat och 5- och 6-åringar på Falsterbo.

Pris: från  7000 kr/mån + moms inkl. box, strö, hö kraftfoder, mineraler.

Alla hästar som kommer får stå i box och gå i egen hage. Vi går gemensamt igenom vad du som hästägare vill med din häst och lägger upp en planering.

 

Hästpensionat

När du själv åker bort på semester så kan du lämna din häst till oss. Vi erbjuder din häst daglig skötsel i box, tillgång till egen hage större eller mindre efter ditt önskemål. Det finns möjlighet att den går i skrittmaskinen, på skrittbandet eller om ni vill att den ska ridas. Hästen utfodras 4 gånger per dag.

Priser:

Box plats inkl. strö och daglig skötsel inkl. hage (eget foder) 150 kr/dygn

Som ovan ink. foder 200 kr/dygn

Skrittmaskin 50 kr/ tillfälle

Skrittband 80 kr/ tillfälle

Tillgång till både skrittmaskin, band, box inkl. foder och strö. 250 kr/ dygn (ex. skrittmaskin fm. och band em.)

Ridning fr. 250 kr/ tillfälle

Konvalescent häst

Är din häst/ponny konvalecent och/eller är i behov att arbeta i skrittmaskin eller på skrittband kan vi erbjuda din häst daglig skötsel. Boxplats, tillgång till egen hage större eller mindre efter hästens behov. Vi gör vårt bästa för din häst.