0705434439 info@stalldanora.se

Att hyra

Hyr stallplats, ridhus, ridbana, lastbil eller hela anläggningen

Hos oss kan du hyra Ridhus/ Ridbana med fiberunderlag, samt utebanan på sommaren då det är ledigt. Om du behöver köra din häst så kan du hyra vår B-kortslastbil. Vill du ordna ett evenemang kan du hyra hela anläggningen eller loungen med soffor och cafeteria. Intill cafeterian finns det finns fina rum och intill ridhuset finns stugor att hyra. Kontakta Eva på telefon 070-5434439 för priser och bokning.

Ridbana och ridhus

Du kan lösa ridhuskort och utnyttja vårt fina ridhus med fiberunderlag, samt utebanan på sommaren då det är ledigt.

  • Helår 2500 kr
  • Jan – Juni 1800 kr
  • Juli – Dec 1800 kr
  • Enstaka gånger 100 kr/ gång

 

Hoppbana utomhus

Hoppbana står uppställd på utebanan maj – sep med väldigt fina hinder (se våra sponsorhinder nedan) inkl. två vattengravar. Kostnad vid ridning för instruktör från anläggningen 100 kr/häst.  Man kan även hyra banan och hoppa själva för 200 kr /häst.

Var noga med att ta upp spillning efter din häst då du ridit, det är för att hålla underlaget så bra som möjligt. Vi sköter underlaget genom att sladda det minst 2 ggr/vecka och vattna det så mycket det går. Ni som kommer med transport var snälla och parkera nere på gårdsplanen (ej utanför det gröna huset och dess parkering) och var noggranna med att ta upp spillning efter Er häst.

B-kortslastbil

Vi hyr ut våran B kortstbil för kortare och längre resor. Bilen är en Theault -19 plats för 5 personer. Kameraövervakning på hästarna samt backamera. Du kan enkelt switcha mellan stuteri inredning eller ”vanlig”. 

Priser: Från 1700 kr,  Inkl 25 mil/dygn. Milkostnad utöver är 40 kr/mil. Priserna är ink. moms. exkl. Diesel.

Bilen drar ca 1 liter diesel/ mil och ska alltid lämnas åter med full tank. För mer information kontakta Eva.

Stallplats

På vår anläggning ska alla känna sig välkomna och trivas oavsett vilken häst man har! Vi har olika alternativ för dig som vill hyra stallplats, allt efter dina behov och önskemål. Ett alternativ är:

Box i isolerat utestall, hästarna står på rad så dom ser varandra och kan samtidigt titta ut när luckorna är nere. På vintern är det varmt åt hästarna och det finns ett varmt uppställningsrum där man kan göra hästen iordning. Uppvärmd sadelkammare i anslutning där det finns gott om plats för din utrustning och täcken. Tillgång till hage, enskild eller tillsammans med andra. Det ingår spån eller spånpellets  som strö. Hösilage som grovfoder. Vi tar dom flesta fodringarna samt in och utsläpp. Det som vi kräver av dig är en fodring på en vardag kväll samt hjälp med ett ut eller insläpp och en morgon, lunch el kvällsfodring på helgen under varje vecka. Du har även tillgång till spolspilta (med varmt vatten), tvättmaskin, ridhus o ridbana, samt väldigt trevligt sällskap:)

Detta alternativ kostar 3500 kr/ mån.

Det finns även möjlighet att köpa till skötsel, skrittmaskin o  solarium.

I stallet finns personal dagligen om det skulle hända er häst något.

För olika alternativ och önskemål kontakta oss.

 

Lounge & festlokal

Vill du hyra en lokal för ett mindre sällskap kan du hyra hela loungen i ridhuset. För en fest eller tillställning det finns 2 matgrupper med plats för ca 14 personer med ett fullt utrustat kök. i anslutning finns det finns 3 fina dubbelrumrum med dusch och toalett att hyra. Kontakta Eva på telefon 070-5434439 för priser och bokning.

 

Rum med utsikt över ridhuset

Intill ridhuset finns rum att hyra.