0705434439 info@stalldanora.se

För hästen

Utbildning, stallplats och hästpensionat

Vi erbjuder Utbildning, stallplats och hästpensionat på vår anläggning. När du åker på semester så kan du lämna din häst hos oss och om din häst är konvalescent och är i behov att arbeta i skrittmaskin eller med ridning kan vi erbjuda din häst daglig skötsel.

Utbildning av häst

Vi tar emot hästar/ponnier efter plats för utbildning och tävling. Alla hästar får stå i box och gå i egen hage. Vi går gemensamt igenom vad du som hästägare vill uppnå med din häst och lägger sedan upp en planering.

Pris: från  7000 kr/mån + moms inkl. box, strö, hö kraftfoder, mineraler.

 

Hästpensionat

När du själv åker bort på semester så kan du lämna din häst till oss. Vi erbjuder din häst daglig skötsel i box, tillgång till egen hage större eller mindre efter ditt önskemål. Det finns möjlighet att den går i skrittmaskin eller om ni vill att den ska ridas. Hästen utfodras 4 gånger per dag.

Pris: Boxplats inkl. strö och daglig skötsel inkl. hage från 250 kr/ dygn ex.moms. Ridning fr. 300 kr/ tillfälle  ex. moms.

Konvalescent häst

Är din häst/ponny konvalescent och/eller är i behov att arbeta i skrittmaskin eller ridning kan vi erbjuda din häst daglig skötsel. Boxplats, tillgång till egen hage större eller mindre efter hästens behov. Vi gör vårt bästa för din häst.