0705434439 info@stalldanora.se

Lyckas på tävlingsbanan

Hos Stall Danora finns det goda möjligheter att träna för att lyckas på tävlingsbanan. Vi erbjuder individuellt anpassade och regelbunden Hoppträning för Eva Danielsson. Vi tar emot hästar/ponnier för utbildning. 

Hoppträningar

Regelbundna hoppträningar för Eva Danielsson. Träningarna är individuellt anpassade och finslipar samarbetet mellan häst och ryttare. Vi tränar för att utvecklas och tar upp saker som:

  1. Hur når du dina mål?
  2. Det här får dig att lyckas på tävlingsbanan!

Priser: (om du har egen häst/ponny)
300 kr i grupp. Gruppstorlek 1-4 pers.
400 kr enskilt. exkl. ridhusavgift.

Träningsläger på Stall Danora

Träningsläger

Träningsläger i hoppning/markarbete för dig med egen häst/ponny. Instruktör är Eva Danielsson. Lägret vänder till dig som vill utveckla din ridning och ditt tävlande inom hoppning. Vi kommer att rida markarbete, olika hoppövningar samt banhoppning. Teori ingår också med ridlära runt hoppning, samt information om foder och allt det som kan få din häst att prestera bättre. Om ni önskar så får ni också hjälp att lägga upp en rid/tävlings planering som passar just dig och din häst/ponny. Övrig tid finns möjlighet till bad och vi hittar på aktiviteter som ni vill göra:)

Detta ingår: Box (medtag eget foder), tillgång till hage, övernattning i våra fina rum eller i stuga, samt frukost, lunch, fika o middag. Mat äter vi tillsammans i Loungen.

Max 10 elever/ vecka som delas i 2 grupper.